Ontdek De Fantastische Mogelijkheden

Easybooker is veel meer dan een doorsnee reservatiesysteem!

BACKOFFICE

Easybooker Backoffice

De backoffice is het centrale punt van Easybooker. Hierin beheer je alle reservaties, wijzig je de instellingen, je openingsdagen & uren, stel je vakantiedagen of periodes in, krijg je een overzicht van alle statistieken, genereer je klantenbestanden, plaats je Facebookposts, stuur je SMS-promo's, bekijk en reageer je op klanten beoordelingen, start je nieuwe tevredenheidscampagnes, enzv... .

dashboard
MOBIELE APPLICATIE

Easybooker App

De Easybooker mobiele applicatie is er om nog sneller en efficiënter al jouw reservaties te beheren! De app bevat vrijwel alle opties zoals de backoffice, deze zijn echter iets beperkter in mogelijkheden om alle handelingen sneller te laten verlopen.

dashboard
MARKETING

SMS-Promo

Stuur jouw klanten een sms'je met een promotie, actie of nieuw product! Een mailing kan wel eens over het hoofd gezien worden of als onaangenaam aanschouwd worden. De kans dat een SMS gelezen wordt is dus veel groter! Je klanten kunnen zich ten allentijde uitschrijven als zij dit wensen.

dashboard
NOTIFICATIE

Notificatie bij nieuwe reservaties

Bij nieuwe reservaties word je meteen op de hoogte gebracht per e-mail en zelfs via sms! Je kan kiezen om op beide manieren, op een enkele manier of niet op de hoogte gebracht wenst te worden en wanneer, enkel overdag of 24/24, 7/7.

Met verlof of niet bereikbaar bijvoorbeeld wegens ziekte? Geen probleem! Kies een ander gsm-nummer dat de sms-berichten ontvangt of schakel sms-notificaties tijdelijk uit.

dashboard
KLANTEN EENVOUDIG TERUGLOKKEN

Terugkerende klanten: nog nooit zo eenvoudig!

Creëer continuïteit, zorg ervoor dat jouw klanten terugkomen, zelfs eventuele ontevreden klanten!
Wat kost jou een kopje koffie? Inderdaad! Echter, voor de klant is dit een heel aantrekkelijk gebaar, iets gratis krijgen!
Maak een promocode aan in een handomdraai, bezorg deze aan de klant en je hoeft enkel nog af te wachten tot wanneer de klant terugkomt om zijn / haar gratis kopje koffie na hun gerecht te krijgen!
Ontevreden klant? Slechte beoordeling? Speel er meteen op in! Bij het bekijken van de beoordelingen kan je een promocode aanmaken met een persoonlijke boodschap aan de klant.
Maak van een ontevreden klant een terugkerende & tevreden klant!

dashboard
KLANTEN, GESCHIEDENIS & FEEDBACK

Eenvoudig klantenbeheer

Via Easybooker krijg je per klant een volledige geschiedenis: geplaatste reservaties, beoordelingen en nog vele andere statistieken specifiek per klant.

Sinds maart 2018 is er ook de VIP (vaste klanten) optie, samen met opmerkingen per klant. Zo kan je instellen vanaf hoeveel reservaties een klant als vaste klant moet worden weergegeven.
Ook kan je per klant een opmerking schrijven (enkel zichtbaar voor jou), bijvoorbeeld 'klant is allergisch aan...' of 'klant heeft nog een openstaande rekening'.

dashboard
KLANTENTEVREDENHEID

Krijg nieuwe inzichten

De ochtend na de reservatiedatum ontvangen alle klanten een e-mail om hun mening te geven. Dit is een algemene score van 1-5 met eventueel een opmerking indien gewenst. Hiervan wordt je ook meteen op de hoogte gebracht, alle beoordelingen & feedback is te vinden in de backoffice of app.
Je kan sinds april 2018 ook zelf bepalen welke vragen gesteld moeten worden aan de klanten. 1 tot en met 10 vragen, dit noemt tevredenheidscampagnes aangezien je altijd & overal de vragenlijsten kan aanpassen.
Bijhorende scores en feedback worden samengegoten in duidelijke overzichten en statistieken.

dashboard
SOCIAL MEDIA

Facebook: ook voor minder gevorderden

Gedaan met saaie Facebookposts en ordinaire URL's in de posts! Focus op leuke & interessante content, ookal heb je geen verstand van Social Media!.

Geen tijd voor denk je? Wat als het hooguit 5 minuten duurt?
Zorg ervoor dat jouw klanten op jouw website terechtkomen en het water in de mond krijgen dankzij een simpele Facebook post, of nog beter... terechtkomen op jouw reservatieformulier waar men meteen kan reserveren en bovendien jouw Facebookpagina kunnen liken!

dashboard

© 2018 - 2022 Easybooker - Alle rechten voorbehouden

Privacy | Backoffice| Jobs1coming soon